Välkommen till Restaurang W by Wijnjas


W by Wijnjas är en restaurang på Kungsholmen i centrala Stockholm. Med utgångspunkt i allt vi har lärt oss om viner och dess tillbehör sedan 1979 fokuserar vi idag på umgänge, vin, mat och ost. I den ordningen.


Följ oss på Instagram, Facebook eller Twitter för senaste nytt.

För att boka bord, klicka här.

Vad vi tror på
 
Ända sedan Alf Wijnja öppnade sin vinkällare 1979 har känslan av det lilla extra stått i fokus. Känslan av en oas i vardagsöknen till vilken man kan fly undan för ett par timmar. Känslan av att unna sig ett riktigt gott glas vin tillsammans med riktigt goda vänner. På W by Wijnjas tror vi på något som känns i själen. Vi vill skapa en känsla av njutning, gemenskap och värme. Varje gång, oavsett tillfälle.

Vi älskar goda viner och för att finna de riktiga guldkornen besöker vi regelbundet vindistrikt runt om i världen, lär oss av vinbönderna, letar i deras vinkällare och smakar på resultaten. Vår passion för kvalitet innebär att många av de viner vi brinner för kan vara svåra att hitta och ibland så gott som omöjliga att få tag på. Det är inte alltid för alla men är för oss det lilla extra.

VARMT VÄLKOMNA!

Restaurang W by Wijnjas
Öppettider
Onsdag - Lördag 18-24
Söndag - Tisdag STÄNGT
08-131420
Scheelegatan 3
Hemsida