Print

À la carte

Mat
På Brasserie Bobonne presenteras menyn på en krittavla. Det handlar så klart om fransk husmanskost. 20 rätter - jämt fördelat över förrätter, varmrätter och desserter - har man att välja mellan. Kanske låter lite smalt? Det är det inte. Bobonne byter ut stora delar av menyn varannan onsdag, allt för att alltid kunna ha de bästa råvarorna och få variation.

För grupper över 8 personer önskar vi att ni förbeställer maten

Förrätter
Kvällens soppa
130:-

Bobonnes escargots
150:-

Chevre chaud med valnötter
150:-

Kammussla med haricots verts och forellrom
175:-

Vit sparris med ankägg och nässlor
185:-

Halstrad anklever med morötter och cashew
175:-

Löjrom med klassiska tillbehör
250:-

Moules à la crème
145:-

Varmrätter
Anka med spetskål och dragon
315:-

Lamm med aubergine och mynta
305:-

Röding med sparris och beurre blanc
295:-

Boeuf bourguignon
195:-

BOBONNE SPECIAL
Kammussla med haricots verts och forellrom

Anka med spetskål och dragon

Hallonsorbet med passionsfrukt och mandel

575:-

Efterrätter
Franska ostar
105:-
40:-

1st / 3st
Crème Brûlée
95:-

Kvällens sufflé
100:-

Hallonsorbet med passionsfrukt och mandel
100:-

Mjölkchokladglass med rabarber och drömmar
100:-

Sorbet
75:-

Chokladtryffel
30:-

Kvällens tarte
75:-

Kaffepaket med kaffe, tryffel och avec 4 cl
155:-

Brasserie Bobonne
Öppettider
Mån-Fre 11,30-14.00, 17.00-24.00.
Lör 17.00-24.00
08-660 03 18
Storgatan 12
Hemsida