Print

Aktuellt

Julbord i stockholm
Per person

Vi serverar det godaste på julbordet

Julbord är en gammal fin tradition i Sverige som vi på Två grabbar & kök gärna vill uppmuntra. Att avsluta året med inlagd sill, en skiva saftig nykokt skinka och läckra revbensspjäll med rödkål, och sedan toppa det med ris a la Malta eller en lagom seg knäck hör till december månads höjdpunkter. För att inte nämna glöggen och den lilla kalla nubben därtill. Allt detta och en välfylld bar får du när du bokar ditt julbord hos oss. Företag ges dessutom en extra julklapp eftersom julbord är avdragsgillt.



Skräddarsy ditt julbord hos oss

I vår rymliga och flexibla festlokal på Sveavägen i Stockholm city finns det gott om möjligheter att utforma julbordet efter dina önskemål. Lokalen rymmer 50-450 personer så du behöver knappast oroa dig för platsbrist. Utmana oss gärna om du behöver inspiration eller har en spännande idé, vi gillar att ta fram lösningar till våra kunder.


Boka ditt julbord i tid

Kontakta oss så berättar vi mer om vårt mästerliga julbord och vad vi kan erbjuda. Vi brukar kunna ordna det mesta. Vårt julbord är mycket populärt, vilket vi är glada för, men det innebär också att du behöver vara ute i god tid om du ska få en chans att ta del av läckerheterna. Vi ger dig gärna en visning av lokalerna och diskuterar idéer med dig.


Kontakta oss

Kontakta vår festfixare Christian Lundberg via mejl christian@tvagrabbar.se eller telefon 0736-70 62 00 om du vill veta mer. Lättast når du Christian via mejl.

Fandado fd.Två Grabbar
Öppettider
Mån - Fre 11.00 - 14.00
08-20 09 80 (Ring ej mellan 11.00 - 13.00)
Sveavägen 41
Hemsida