Print

Sällskap

Festvåning

Från 50 – 450 personer!


banner003


Visst är det svårt att hitta en billig festvåning i Stockholm? Det känns kanske som att alla verkar billiga vid första anblicken, men snart drar priserna iväg och så vet man inte vad man får för pengarna. Det slipper du hos oss på Två Grabbar & Kök. Vår festvåning på Norrmalm ligger mitt i city, med stockholmspulsen utanför och har en spektakulär utsikt. Lokalen är både rymlig och flexibel för alla möjliga sorters event. Dessutom är den billig!

Vi tycker att en festvåning i Stockholm ska erbjuda kunderna det lilla extra. Hos oss får du möjligheten att bestämma själv. Vi skräddarsyr ditt event helt efter dina önskemål. Festvåningslokalen tar 50-450 personer och du kan själv välja hur ni vill sitta. Antingen helt efter eget huvud eller klassiska öar, långbord eller ståbord. Dessutom har vi investerat i en ljudanläggning som får dansgolvet att gunga.
 

Vår köksmästare Johan Tholsby har erfarenhet av både svenska och internationella kök och det märks på den goda maten. Oavsett om du väljer buffé eller a la carte så blir du inte besviken. Här går det mesta också att ordna såklart.
 

Har du inga egna idéer så kan vi självklart hjälpa dig med att ge förslag som kommer att göra festen till en succé. Så om du letar efter en billig festvåning på Norrmalm är det bara att kontakta oss så bokar vi en visning där vi berättar mer.
 

Vi på Två Grabbar & Kök hjälper dig att spara pengar och samtidigt ordna en hejdundrande fest!

 

Företagsfest i Stockholm
Letar du efter en lokal till en företagsfest i Stockholm? Två Grabbar & Kök har den bästa festlokalen för din företagsfest på Norrmalm. Vår festvåning rymmer allt från 50 till 450 personer och är enormt flexibel. Eftersom lokalen är så stor så sätter bara fantasin gränserna. Du kan välja bordsplacering helt efter tycke eller köra på klassiska öar, ståbord eller långbord. Till middagen kan du välja mellan en läcker buffé och lyxig à la carte. Vår köksmästare har erfarenhet av både svenska och internationella kök och kan uppfylla en massa kulinariska önskemål.


En företagsfest ska vara något stojigt och härligt som skapar gemenskap och roliga minnen. Därför har vi investerat i en ljudanläggning som kommer att få dansgolvet att gunga. Samtidigt så går det självklart bra att hänga i baren, snacka och ta det lugnt. Eftersom lokalen är så flexibel så är det bästa att du berättar för oss vad du vill ha. Vi kan ordna det mesta och om vi aldrig har gjort det du vill ha förut så tycker vi bara att det är ännu roligare.


Vi har lång erfarenhet av att göra företagsfesten till en succé. Om du inte själv har några idéer så har vi det garanterat. Kontakta oss så bokar vi en tid för visning där vi berättar mer om möjligheterna och visar upp vår festlokal. Festvåningen är mycket populär så det är bra om du är ute i god tid. Välkommen till Två Grabbar & Kök för en företagsfest som gästerna sent kommer glömma!
Kickoff i Stockholm
Vi tar hand om din Kickoff i Stockholm! Två Grabbar & Kök har lång erfarenhet av att ordna företagsevent på Norrmalm. Oavsett om det gäller en kickoff, en julskiva eller årets företagsfest så har vi lokalen ni söker. Vår festvåning är rymlig, flexibel och bäst av allt – den är prisvärd. En spektakulär utsikt ovanpå det och ni har hittat ett drömläge.

Att ha en kickoff på Norrmalm har sina fördelar. Det är centralt och har bra kommunikationer, vilket gör att det är lätt att ta sig dit för alla. Festvåningen är både rymlig och trevlig, något som den spektakulära utsikten över staden verkligen understryker. Vi har dessutom investerat i en professionell ljudanläggning som gör att ni kan njuta av bra musik på rätt sätt.

Du kan skräddarsy ditt event helt hos oss på Två Grabbar & Kök. Vi är öppna för förslag och gillar att anpassa oss efter er. Om ni inte har några idéer själva så har vi det garanterat eftersom vi har hjälpt till att ordna företagsevent i Stockholm länge.

Två Grabbar & Kök har även maten som ni suktar efter. Vår köksmästare har 7 års erfarenhet av både svenska och internationella kök. Vår mat är både prisvärd, läcker och mättande för alla gäster. Ni får självklart även här bestämma själva om ni vill ha smakrik buffé eller bli serverade lyxig a la carte. En god upplevelse är garanterad!

Så vad väntar du på?
Kicka off ordentligt hos oss på Två Grabbar & Kök!
Bröllop

http://www.tvagrabbar.se/wp-content/uploads/2016/09/Brudbukett-1024x683.jpg



Bröllopsmiddagen som du har råd med

En bröllopsfest är förmodligen en av de mest minnesvärda och roliga festerna i livet. En fest full av glädje och förhoppningar men också en fest där man ställer extra höga krav mat, dryck och kringarrangemang. Ser man inte upp riskerar bröllopsfesten dessutom att bli en dyr affär. Allt detta har vi tänkt på när vi arrangerar våra bröllopsmiddagar. Vi tycker nämligen att brudparet ska få ägna så mycket tid som möjligt åt varandra – och slippa känna sig ruinerade efteråt. Därför tar vi inte extra betalt för bröllopsmiddagar utan ger samma pris som vid vilken fest som helst. Maten, drycken och festligheterna tummar vi däremot inte på.



Billig bröllopslokal för små och stora sällskap

En bröllopsfest hos oss innebär också att du får tillgång till en centralt belägen och billig bröllopslokal i Stockholm city, lätt för dina gäster att hitta till och anpassad för små och stora sällskap, från 50-450 personer. Vi på Två grabbar & kök har mångårig vana vid att arrangera fester och tillställningar av olika slag och lämnar sällan något åt slumpen. Vår köksmästare Johan Tholsby lagar till en bröllopsmiddag som kommer att stanna kvar i dina gästers matminne för lång tid framåt och Christian Lundberg, vår rutinerade festfixare och idékläckare, ser till att bröllopsfesten i övrigt blir som du önskar den, nämligen ett minne för livet. Bröllopsvalsen har vi också tänkt på. Med vår toppmoderna ljudanläggning får både brudpar och gäster svårt att slita sig från dansgolvet.



Kontakta oss för din bröllopsmiddag

Dags att slå era påsar ihop? Anlita oss på Två grabbar & kök så får du en pålitlig och prisvärd arrangör av din bröllopsfest. Kontakta vår festfixare Christian Lundberg via mejl christian@tvagrabbar.se
eller telefon 0736-70 62 00 för prisförslag och en visning av lokalen. Lättast når du Christian via mejl.

Fandado fd.Två Grabbar
Öppettider
Mån - Fre 11.00 - 14.00
08-20 09 80 (Ring ej mellan 11.00 - 13.00)
Sveavägen 41
Hemsida