Catering
Därför föreslår vi att du tar hjälp av Två Grabbar & Köks catering på Norrmalm. Vi levererar catering till hela Stockholmsområdet och till alla sorters evenemang.
När det gäller vår catering så är det bara din fantasi som sätter gränserna. Vår köksmästare har erfarenhet av både svenska och internationella kök. Därför erbjuder vi allt från lättare tilltugg till ett fullt uppdukat julbord till a la carte.
Förutom att ordna med mat, transport och alla inköp så kan vi hjälpa dig med personal så att du kan ge gästerna din fulla uppmärksamhet. Våra duktiga servitörer jonglerar allt med perfektion. Dessutom är vi oerhört prisvärda.
Om du letar efter en festvåning också så har vi en som tar 50-450 personer. Vår festlokal ligger mitt i city, är enormt flexibel och har en spektakulär utsikt. Det bästa är att du kontaktar oss och berättar vad du behöver.
Ifall du inte har några idéer så kan vi komma med inspiration. Hör av dig så hjälper vi dig att göra ditt event till något utöver det vanliga!
Italiensk
Två sorters salami.
Parmaskinka.
Bresaola.
Tomat- och mozzarellasallad.
Inlagda kronästskokshjärtan.
Marinerade oliver.
Risonisallad med soltorkad tomat och ruccola.
Rostad aubergin med kapris, oliver, vitvin och tomat.
Hembakt bröd med vispat olivsmör.
Karibisk
Heta scampi med röd curry.
Jerkkyckling.
Sötpotatissallad med lime, koriander och chili.
Getostfylld gratinerad tomat.
Mangosalsa.
Cole slaw med rostade sesamfrön och chili.
Congri (bönkokt ris)
Majsbröd med avocadosmör.
Amerikansk
Bbq-ribbs.
Tigersåsglaserade kycklingklubbor.
Chipotlemarinerade räkor.
Cole slaw.
Stavar av gurka, morötter och blekselleri.
Ädelostdipp.
Waldorfsallad
Ugnsrostade potatisklyftor.
Majsbröd med vispat chilismör.
Grekisk
Souvlakispett.
Små kalvfärsbiffar i tomatsås.
Stora räkor i grönsaksragu och fetaost.
Halloumi.
Fetaostsallad.
Aubergineröra.
Marinerade kalamataoliver.
Tzatziki.
Ugnsrostad klyftpotatis.
Grekiskt bondbröd med olivolja och havssalt.
Svensk
Ägghalvor med skagen.
3 sorters sill.
Gravad lax med hovmästarsås.
Västerbottenpaj.
Helstekt fläskfilé med smörfästa kantareller.
Varmrökt lax med romcrème.
Potatissallad med bondbönor, rödlök och färsk spenat.
Hembakt bröd, spisknäcke, vispat smör och västerbottensost.
285,-/p