Lunch
Måndag
KÖTT Helstekt fläskfilé med rotfrukter, rödvinssky och Cafe de paris.
FISK Smörstekt strömming med potatispuré, rå rörda lingon och skirat smör.
PASTA Tagliatelle med strimlad biff och portobello i basilikasås.
Tisdag
KÖTT Grillad kycklinginnanlår serveras med grönsaksris och korianderyoghurt.
FISK Lättpanerad rödspättafilé med kokt potatis, gremolata och remouladsås.
PASTA Rigatoni med strimlad fläskfilé, baby spenat och gorgonzolasås.
Onsdag
KÖTT Mexikansk högrevsgryta serveras med ris och avokadokräm.
FISK Fish och chips på sejfilé med danskremouladsås, örtolja och pommes.
PASTA Spaghetti Carbonara.
Torsdag
KÖTT Wienerschnitzel med stekt potatis, gröna ärter, rödvinssky, bearnaise och citron.
FISK Mandeltorsk serveras med rotfrukter, koriander och sandefjordsås.
PASTA Spaghetti Bolognese.
Fredag
KÖTT Helstekt biff black angus med löksås, råstekt potatis och basilika aioli.
FISK Örtmarinerad havsgösfilé med potatispuré, sparris och limekräm.
PASTA Linguini med strimlad kyckling, cocktailtomater, basilika och tomatconcasse.
Kökets Tips!
BBQ grillbiff med habanero aioli, grillad majskolv, tomatsallad och pommes 199:-
Fish and chips på torskrygg serveras med tartarsås, picklad rödlök och pommes. 189:-
Spaghetti Bolognese 169:-
Vegansk rätt
(Pris 115:-)
Broccolisoppa med rostad bröd.
Sallader
Chèvresallad, Scampisallad, Caesarsallad.
(Pris 135:-)
Polpette’s special
Swedish Meatballs
(Pris 185:-)
Swedish meatballs with mashed potatoes, cream sauce and lingonberry jam.
Beef Plank Steak
(Pris 249:-)
Grilled beef tenderloin with oven-baked mashed potatoes, bacon wrapped haricots verts and bearnaise sauce och red wine sauce.