À la carte

Entré
Gravad oxfilé
125:-

med syrad grädde smaksatt med pepparrot och västerbottenost, skaldjursolja och gulbeta
Marinated tenderloin
with sour cream flavored with horseradish
and Västerbotten cheese, shellfish oil and yellow beets
Halstrad pilgrimsmussla
129:-

med purjolökscreme, bacon-kavringskrisp och grönärtsvinegrett
Grilled scallop with leek cream
bacon-rye bread crisps and green pea vinaigrette
Ostar och charkuterier
148:-
82:-

An assortment of cheeses and charcuteries
Sikrom med smörstekt surdegsbröd
125:-

serveras med creme fraiche och picklad rödlök
Whitefish roe with butter fried sourdough bread
creme fraiche and pickled red onion
Steak Tartare, fransk blandad råbiff
185:-
125:-

med sallad och pommes
French Steak Tartare
with salad and fries
Örtstekt lammbräss på toast
119:-

med gräddkokt svamp och parmesan
Herb-roasted lamb sweetbread son a toast
with creamed mushrooms and parmesan
Huvudrätter
1/1
1/2
Ankbröst
205:-

med sallad på fikon, endive, gulbeta och apelsinvinegrett.
Serveras med jordärtskockspuré
Duck breast
with salad on figs, endive, yellow beets and orange
vinaigrette. Served with artichoke puree.
Fish & chips
158:-

på pankopanerad kolja med grönärtsallad, pommes och tartarsås
Fish and chips
Fish and chips made on panko battered haddock
Folkis hemgjorda hamburgare
178:-

av högrev på surdegsbröd med pommes och dip
Homemade burger
served on sourdough bread withfries and dip
Grillad lammrostbiff
189:-

med kål, ramslöksmajonäs, rotsakspuré och maltdressing
Grilled lamb roast
with cabbage, wild garlic mayonnaise,
root vegetables puree and malt dressing
Halstrad torskrygg från Lofoten
205:-

med blåmussla, purjolökscreme, Havskräftreduktion och potatis i brynt smör
Grilled codfish from Lofoten
with mussles, leek cream, lobster reduction
and potatoes in brown butter
Linguini med hasselnötspesto
165:-

grillad ostronsvamp, vintergrönt och parmesan
Linguini with hazelnut pesto
grilled oyster mushrooms, evergreen amd parmesan
Sotat reninnanlår med porterbrässerad fläsksida
215:-

potatiskaka och gräddkokt svamp
Blackened reindeer with porterbraised pork
potato cake and creamed mushrooms
och efterrätter
Hemgjorda glassar och sorbeter
25:-

3 kulor 50:-
Homemade ice cream or sherbet
1 scoop 25:-, 3 coops 50:-
Karamelliserat äpple
75:-

med vispad vaniljfärskost och kanelsmulor
Caramelized apple
with vanilla creamcheese and cinnamon crumbs
Marängsviss
75:-

med bananglass, vaniljglass, maräng och chokladsås
Meringuesuisse
Valrhona tryffel
35:-

Pubmeny
Crabcakes med ramslöksmajonäs
40:-

Gubbröra med hembakt knäckebröd
40:-

Kycklingleverpastej med kavringskrutong
40:-

Marinerade gröna och svarta oliver
40:-

Marinated green and black olives
The Bishops Arms - Folkungagatan
Öppettider
Mån 16-22, Tis - Tor 16-24
Fre 15-01, Lör 13-01
Sön 14-22
08-641 88 90
Folkungagatan 105
www.bishopsarms.com/Stockholm___Folkungagatan/Presentation